معرفی
قهوه دارک و رست و مخملی ترکیبی از قهوه ی عربیکای آمریکای لاتین و آسیا که در دمای پایین اما طولانی تر رست شده است
قهوه دارک و رست و مخملی ترکیبی از قهوه ی عربیکای آمریکای لاتین و آسیا که در دمای پایین اما طولانی تر رست شده است
این قهوه ترکیبی از 100 در صد دانه های شسته شده عربیکای آسیا و آمریکا لاتین است همچینین در فرایند بو دادن این قهوه کمی پودر کاکائو تلخ و سرلاک استفاده شده قهوه نسپرسو دارکان درصد کافیین متوسطی دارد غلظت : 11 از 13 خاستگاه : عربیکای منطقه آسیا و آمریکای لاتین طعم و رایحه : طعم تلخ همراه با رایحه کاکائو مقدار فنجان :25 تا 40 میلی لیتر