معرفی
کپسول قهوه نسپرسو Restretto Decaffeinato جز قهوههایی است که از غلظت بالایی برخوردار است ولی در ساخت آن از کافئین استفاده نشده است.غلظت این کپسول قهوه 10 از 13 میباشد و طعمی کاکائویی دارد.مقدار غلظت قهوه از 1 تا 13 شماره گذاری میشود و هرچه به 1 نزدیک تر باشد طعمی ملایم و شیرین دارد و هرچه به 13 نزدیک باشد غلظت بیشتر و طعمی دارک و تلخ دارد. این کپسول از دانههای قهوه آسیاب شده آمریکا جنوبی(برزیل و کلمبیا)و شرق آفریقا تشکیل شده.مقادیر این کپسول برای فنجانی با اندازه 25 الی 40 میلیلیتر مناسب میباشد.
کارشناسان نسپرسو بهترین کافهها و رستهای محلی ایتالیا را مورد بررسی قرار دادند و از تجربیات و مزه قهوه آنها الهام گرفتند تا دستور پختی پیچیده را تهیه کنند که ترکیبی از عربیکا و روبوستا است.عربیکا برزیلی به عنوان یک پایه خنثی عمل میکند که با یک روبوستا با کیفیت از جنوب هند ترکیب شده.و در نهایت بهترین عربیکاهای آمریکا جنوبی و آفریقا شرقی نتهای میوهای را تکمیل میکنند و به طرز استادانهای Ristretto Italiano را اضافه میکنند.رست شدن اهسته این قهوههای عربیکا و روبوستای بدون کافئین تمام عطرها را آزاد میکند.طعم این قهوه با نتهای ملایم کاکائو متعادل شده است.این قهوه شایسته این است که سفیر این برند باشد قهوهای که اشتیاق ایتالیاییها به قهوه را توضیح میدهد و دلیل اینکه چرا در زندگی روزمره آنها ریشه دوانده است.نتهای برشته قوی که با نتهای شکلات نرم میشوند.غلظت این قهوه 10 از 13 است و با اینکه کافئین ندارد یک قهوه غلیظ و قوی میباشد.بدنه آلومینیومی این کپسول همچون یک صندوقچه کوچک عمل میکند و از طعم و عطر قهوه در برابر هوا،نور و رطوبت محافظت میکند.