معرفی
ساخت شرکت: نسپرسو
سری: اوریجین ORIGINAL SEASONAL EDITION
مناسب برای دستگاه های: نسپرسو، فیلیپس لور، دولچه گوستو با استفاده از مبدل تبدیل دولچه به نسپرسو
درجه تلخی: 8
متشکل از قهوه 100% عربیکا زیمباوه به صورت آسیاب و برشته شده
دارای طعم میوه ای از جمله زغال اخته، توت قرمز و انگور
نوشیدنی های قابل تهیه: اسپرسو با حجم 40 میلی لیتر
میزان رست: 4 از 5
میزان اسیدیته: 2 از 5
برشته شدن: 4 از 5
میزان بادی( بافت قهوه) : 4 از 5
بررسی تخصصی
کپسول قهوه نسپرسو اوگاندا Uganda :
کوه های رونزوری اوگاندا دارای شرایط ایدهآل عربیکا هستند ، اما فقدان شیوههای کشاورزی مناسب ، پتانسیل آن را بیاستفاده گذاشت پس در اوگاندا برنامه بلند مدت ، Reviving Origins ، که به طور رسمی در سال 2019 راه اندازی شد ، با هدف احیای کشاورزی قهوه و اقتصاد محلی قهوه در مناطقی که تحت تأثیر ناملایمات، مشکلات اقتصادی و بلایای زیست محیطی قرار گرفته اند ، است .
در اوگاندا این روش های پایدار به کشاورزان کمک می کند تا یک اسپرسوی غنی با ویژگی های منحصر به فرد ایجاد کنند . این اسپرسوی Amaha Awe uganda ، با نت های غنی و وحشی از گل های وحشی و چوب صندل ساخته شده است و دارای طعم میوه ای از جمله زغال اخته، توت قرمز و انگور است.
غلظت کپسول قهوه نسپرسو اوگاندا ، متوسط و 8 از 13 ، وزن خالص آن 5.5 گرم و شامل 1 عدد کپسول آلومینیومی است ؛ که بهتر است به عنوان اسپرسو (40 میلی لیتر) و لانگو ( 60 میلی لیتر) سرو شود.
برای دیدن سایر کپسول های نسپرسو اورجینال ، اینجا کلیک کنید.